Palvelumme

Laadukas hoito ja asiakaslähtöisyys ovat SuperHoivan tärkeitä arvoja, ja tavoitteenamme on niiden näkyvyys jokapäiväisissä palveluissa ja asiakkaiden kohtaamisessa. Tuotamme ammattitaidolla ja kokemuksella kotipalveluita, kotisairaanhoitoa, sekä tukipalveluita, joissa asiakkaiden arjen helpottaminen on keskiössä. Tiimimme hoitajat ovat kokeneita, asiakaspalveluhenkisiä ja innokkaita auttamaan yksilöllisten tarpeiden kanssa. Palvelut sijaitsevat pääkaupunkiseudulla: Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Kirkkonummella ja Kauniaisissa

Hinnoittelu

Ilmainen tutustumiskäynti!

Voit kutsua meidät ilmaiselle tutustumiskäynnille kotiisi haluamasi ajankohtana. Tutustumiskäynti on ilmainen ja ei sido mihinkään. Käynnin aikana kartoitamme asiakkaan tarpeita, toiveita ja toimintakykyä, joiden perusteella voidaan tehdä palvelusuunnitelma.

Kotipalvelut

49.5/ tunti (VAT 0% )

Ota yhteyttä
  • Hygienian hoito, päivittäiset toimet, pesut, suihkuapu, suuhygienia, kynsien leikkaus, ihon rasvaus.
  • Ruoan lämmitys ja ruokailussa avustaminen.
  • Kevyet kodinhoidolliset tehtävät: sängyn petaus, tiskaus, pyykinpesu.
  • Omaishoitajille tarjotaan tukea huolehtimalla läheisestä tunteja tai päivän.
  • Uudet asiakkaat saavat 20% alennuksen ensimmäisestä käynnistä.

Ota yhteyttä

Asiakkaalle
Jos tarvitset nopeasti kotiin ammattitaitoista huolenpitoa, olethan meihin yhteydessä puhelimitse tai ohessa olevalla lomakkeella.
Yritykset ja hyvinvointialueet
Olemme kiinnostuneita vastaamaan hyvinvointialueiden ja yritysten henkilöstötarpeisiin. Arvostamme luottamusta ja laatua, joita tarjoamme yhteistyössämme hyvinvointialueiden ja sote-alan yritysten kanssa. Jos olet kiinnostunut kuulemaan meistä lisää, voit ottaa suoraan yhteyttä tai jättää soittopyynnön.
Yhteystiedot
Sähköpostiosoite: info@superhoiva.fi
Osoite
Ellipsikuja 9C,
02210 Espoo
Yritys ID
Y-tunnus: 3194593-9
Sähköposti
info@superhoiva.fi

Usein kysyttyä

Yhteistyössä

zeckit logoHelsinki logoKeusote logoPäijät-Hämeen hyvinvointialue logoYrittäjät logoLänsi-Uudenmaan hyvinvointialue logoItä-Uudenmaan hyvinvointialue logoVarha logoSatakunnan hyvinvointialue logoPohjanmaan hyvinvointialue logoVantaan ja keravan hyvinvointialue logo

Todistus

Certification