Suomen hoitotyön kulttuurin ja etiikan koulutus etiopiaisille hoitajille 19.4.2024

SuperHoiva järjesti Etiopiasta Suomeen saapuneille hoitajille Suomen hoitotyön kulttuurin ja etiikan koulutuksen 19.4.2024.

Hoitajat ovat saapuneet Suomeen opiskeltuaan suomen kieltä 8 kuukautta, mutta ovat vielä vailla työpaikkoja. Tutustuimme heihin kolleegojen kautta, jotka kertoivat tarkemmin hoitajien tilanteesta ja taustasta. Halusimme tarjota tällä hetkellä työtä etsiville hoitajille tukea ja kannustusta sekä hyödyllistä tietoa Suomen sosiaali- ja terveydenhuollon järjestelmästä, hoitotyöstä ja mahdollisista kulttuurillisista eroista, joita he työssä tulevat kohtaamaan.

Koulutusiltaan kuului illallinen ja koulutuksen järjestimme Hotel Mattsin kokoustilassa Matinkylässä. Oli mahtavaa tutustua uusiin hoitajiin, jotka ovat ystävällisiä, empaattisia ja ammattitaitoisia. Olemme aktiivisesti yhteydessä heidän kanssaan ja etsimme yhteistyöllä paikkoja, jossa he voisivat aloittaa työskentelyn hoiva-avustajina ja aloittaa hoitoalan täydentäviä koulutuksia Valviran rekisteröintiä varten.

Olemme kiitollisia tapahtuman järjestäneelle tiimille mahdollisuudesta tavata uusia kolleegoita ja toivottaa heidät tervetulleiksi Suomeen, Orient Express -ravintolan henkikökunnalle hyvistä tarjoiluista ja Hotel Mattsille kokoustilan järjestämisestä. Kokemus oli mielenkiintoinen ja innoittava koko SuperHoivan tiimille.

www.superhoiva.fi 0400 166 772 info@superhoiva.fi

19.4.2023 koulutus, Etiopia


See all posts