''SuperHoivaa arkesi tueksi'' Tiemme ja tarinamme lupausten toteuttamiseksi

''SuperHoivaa arkesi tueksi'' Tiemme ja tarinamme lupausten toteuttamiseksi

SuperHoivan toiminta lähti käyntiin neljän yrittäjä- ja asiakaspalveluhenkisen sairaanhoitajan ideasta perustaa kotihoidon yritys. SuperHoiva Oy on perustettu vuoden 2021 keväällä Espoossa, jonka jälkeen olemme laajentaneet toimintaa kotihoidosta hoitohenkilöstön vuokraamiseen eri puolille Suomea.

Hoitotyö ja hoiva ovat läsnä palveluissamme. SuperHoiva Oy sai nimensä kun mietimme yhdessä yritystä perustaessa, mitä haluamme antaa asiakkaillemme ja minkälaiset arvot ohjaavat toimintaamme. Arvojen tiedostaminen ja juurruttaminen toiminnassa ovat tärkeitä, sillä arvoihin sisältyvät myös syyt, miksi yritys on perustettu ja olemassa. Arvojen tunnistaminen on tärkeää, jotta hoitotyössä ja kaikissa SuperHoivan prosesseissa henkilöstöresursoinnista asiakastyöhön ja johtamiseen osaamme tehdä oikeita ratkaisuja. Uskomme, että oman työn arvokkaaksi kokeminen on työtyytyväisyyden ja hyvän asiakaspalvelun ydin.

Arvojamme ovat luottamus, yksilön huomioon ottaminen, asiakaslähtöisyys sekä työ- ja asiakastyytyväisyys. Arvojen syvempi pohtiminen muutti ajatusta siitä, mitä oikeasti tarjoamme asiakkaalle. Palveluitamme ovat tunnetusti kotihoito ja hoitajavuokraus. Kun nostamme arvojen näkökulman esille, palvelumme ovatkin asiakkaiden auttaminen ja arjen helpottaminen. Tämän ymmärryksen jälkeen Hoiva sai eteensä vielä Super-sanan, sillä haluamme arvojemme mukaisesti tarjota SuperHoivaa asiakkaan arjen tukemiseksi. Asiakkaiden arki on syy, miksi olemme ja toimimme, ja on tärkeää jatkuvasti miettiä, minkälaista palvelua itse haluaisimme erilaisissa elämän tilanteissa.

SuperHoivan toiminta on kasvanut huikeasti viimeisen kahden vuoden aikana ja asiakkaitamme on palvelemassa satoja työntekijöitä. Ilman mahtavia, ammattitaitoisia ja tyytyväisiä työntekijöitä ja asiakkaita emme olisi olemassa. Tarjoamme työntekijöillemme kunnioittavaa palkkausta, tavoitettavissa olevia esihenkilöitä, täydennyskoulutuksia, yhteistä toimintaa sekä ohjausta jatko-opintoihin. Haluamme, että työntekijä voi olla ongelmatilanteissa matalalla kynnyksellä yhteydessä. Asiakkaille tarjoamme monipuolisia ratkaisuja, ja teemme palvelusuunnitelmat asiakkaan tarpeisiin sopiviksi sekä joustaviksi. Sovituista asioista kiinni pitäminen ja rehellisyys ovat luottamuksellisten asiakassuhteiden takana.

Kaiken kaikkiaan SuperHoivan polku yrittäjähenkisistä sairaanhoitajista kasvavaksi hoivapalveluyritykseksi on ollut mielenkiintoinen, opettavainen, haastava ja ymmärrystä lisäävä. Kutsumme jatkuvasti mukaamme uusia asiakkaita ja työntekijöitä jakamaan tätä kokemusta kanssamme.

#hoiva #hoitotyö #kotihoito #hoitajavuokraus #lähihoitaja #sairaanhoitaja #arvot #asiakaspalvelu

Yhteystiedot


See all posts